Navratite na Zeleni ponedjeljak u Šumski Bistro

sumskibistro3

Od sljedećeg tjedna Zeleni ponedjeljak dobiva još jedno pojačanje u Zagrebu. Međunarodna kampanja koja se provodi u više od 30 zemalja u svijetu, među kojima je i Hrvatska, a koja za cilj ima podizanje svijesti građana o važnosti zdrave prehrane i utjecaja proizvodnje hrane na okoliš kroz poticanje konzumiranja namirnica isključivo biljnog podrijetla barem jedan dan u tjednu, došla je i do Šumskog Bistroa u Tkalčićevoj ulici.

sumskibistro2

U sklopu kampanje od prvog ponedjeljka veljače možete posjetiti Šumski Bistro i krenuti u Zeleni ponedjeljak s ukusnim i zdravim menijima koje će pripremati za vas. Prvi domaći vege-raw-fast-food bistro ponedjeljcima će nuditi šumske plate kojima će predstavljati divlju prirodu raznih zemalja, kao i sirove šumske plate, bezglutensku hranu, hempburger (burger od konoplje), jela sa samoniklim biljem, sirova jela te široku ponudu prigodnih deserata i svježe cijeđenih sokova.

sumskibistro1

Zašto se uključiti u Zeleni ponedjeljak? Zbog ovih pet razloga: zdravo je, dobro je za naš planet, pomaže u smanjenju gladi u svijetu, dobro je za životinje i vrlo je ukusno – pretvorite Zeleni ponedjeljak u svoju dobru i veselu naviku!

sumskibistro4

D.Č.

Komentari