Kako postići blistavu kožu, kosu i nokte?

natures bounty3

Kada kažemo da je izvor ljepote u nama samima, to nije fraza. Mislimo na zdravu prirodnu ljepotu naše kože, kose, noktiju, koja je onoliko sjajna i blistava koliko brinemo o onome što svakodnevno unosimo u tijelo. Hrana je glavni izvor korisnih vitamina, minerala i sastojaka koji su nam potrebni za zdravlje i ljepotu, no ponekad trebamo dodatne izvore.

Ako primjećujete da vam kosa postaje krhka i gubi sjaj, ako koža smanjuje svoju elastičnost i vitalnost, a nokti se lome i listaju – vrijeme je da obogatite prehranu ključnim vitaminima i mineralima. Uz prave proizvode do ljepote je lako doći pa pažljivo odaberite one koji zaslužuju vaše povjerenje.

natures bounty

Nature’s Bounty®, vodeći svjetski brand dodataka prehrani, već 40 godina brine o svojim korisnicima na jedinstven način: vrhunskom kvalitetom svojih proizvoda, pravim formulama, strogom kontrolom kvalitete i sastojcima od provjerenih dobavljača. Biti broj 1 na američkom tržištu dodataka prehrani za kosu, kožu i nokte nije lako, no Nature’s Bounty je godinama broj jedan u toj kategoriji.

natures bounty2

Super Skin, Hair and Nails Formula pravi je proizvod za vašu ljepotu, sada dostupan i Hrvaticama koje žele na mudar način njegovati svoju kosu, kožu i nokte. Tajna je u uravnoteženoj i snažnoj formuli, obogaćenoj visokovrijednim proteinima, vitaminima i mineralima koji pomažu održavanju zdrave kože, kose i noktiju, osiguravajući ljepotu te štiteći stanice od štetnih vanjskih utjecaja. Učinkovitost ove formule uskoro ćete primijetiti i vi i vaša okolina, a uz pravu ravnotežu hranjivih tvari osjećat ćete se i izgledati dobro.

natures bounty4

Budite u vašem najboljem izdanju svaki dan, uz Nature’s Bounty. Potražite Super Skin, Hair & Nails Formulu u odabranim ljekarnama uz popust od 10% tijekom Nature’s Bounty mjeseca ljepote!

*sponzorirana objava

*izvor: Nielsen FDM (food/drug/mass) year to March 2015., SAD

Cink doprinosi održavanju normalne kože, kose i noktiju te zaštiti stanica od oksidativnog stresa.Komentari