Svjetski natječaj za modele dolazi u Hrvatsku

elite

Elite Model Look, natjecanje koje je zaslužno za zvjezdane karijere top modela Cindy Crawford, Stephanie Seymour, GIsele Bundchen, Sigrid Agren i Constance Jablonski, ovog svibnja dolazi u Hrvatsku. Zahvaljujući agenciji Relatum Model Management, u renomiranom natječaju, koji je u 33 godine održavanja ostvario snove danas uspješnih modela, po prvi će puta moći sudjelovati i perspektivni hrvatski modeli.

Eliteov tim posjetit će tijekom svibnja Zagreb, Split, Rijeku, Osijek, Zadar i Slavonski Brod, gdje će biti održani regionalni castinzi koji će pružiti priliku sudionicima da postanu dio renomiranog svjetskog natjecanja modela te dio najprestižnije svjetske model agencije Elite Model Management.

elite fejs2

Na kraju hrvatske turneje bit će odabrano 40-ak ženskih i 40-ak muških natjecatelja koji će sudjelovati na nacionalnom castingu najavljenom za lipanj 2016. u Zagrebu. Natjecatelji po odabiru žirija Elite Model Look-a, njih 8 ženskih i 8 muških, potom će biti pozvani da sudjeluju na finalnom nacionalnom natjecanju. Krajnji cilj im je zaslužiti mjesto na prestižnom svjetskom finalu zajedno s više od 50 mladića i djevojaka odabranih u više od 30 zemalja i osigurati dvogodišnji ugovor s agencijom Elite.

Djevojke koje sudjeluju moraju biti imati između 14 i 22 godine i biti visoke najmanje 172 cm, a dečki jednako stari i visoki najmanje 183 cm. Dodatne informacije zainteresirani mogu pronaći na web stranici natjecanja.

Foto: Elite Model Look 2016.

Komentari