Nastavak megahita Frozen u ožujku u kinima

Doduše, zasad se radi samo o kratkometražnom filmu koji će trajati 7 minuta, ali i to će biti dovoljno da se klinci diljem svijeta raspamete zbog nastavka najpopularnije Disneyeve moderne bajke.

Frozen Fever

Fenomen “Snježnog kraljevstva” počeo je tresti svijet odmah po pojavljivanju u kinima 2013. godine, zaradio je više od svih Disneyevih filmova ikad, ubrzo je osvojio Oscara za najbolji crtani film, naslovna pjesma “Let It Go” beskonačno se vrtjela u svim medijatekama roditelja s malom djecom, a i dan danas je omiljen kostim djevojčica onaj Elsin.

Frozen Fever

Inspirirani golemim uspjehom filma, u Disneyu su odlučili kako je vrijeme za nastavak, ma koliko kratak on bio. I bez obzira na dužinu, tematski će obilovati raznim događajima. No nećemo ih otkriti sve, samo da je u fokusu radnje Annin rođendan koji Elsa i Kristoff žele proslaviti na najbolji mogući način, ali Elsine ledene moći će cijeli tulum možda ugroziti.

Frozen Fever

“Frozen Fever”, kako je nazvan, trebao bi se u kinima pojaviti u ožujku, prateći lansiranje Disneyeve igrane ekranizacije “Pepeljuge”, a glavni odgovorni za proteklu naslovnu pjesmu pripremaju još jedan odličan glazbeni broj za nas. Sudeći po oduševljenim komentarima u medijima, i nastavak će bez sumnje poharati kino blagajne.

U nastavku pogledajte fotografije koje je Disney objavio kao teaser nadolazećeg filma i pripremite se za ludilo!

Frozen Fever

Foto: Disney

Komentari