Nosite idealni ljetni modni dodatak oko ruke

Vjerujemo da ste već čuli za narukvice koje već treće ljeto uzastopce, osim dekorativnog elementa koji donose svakom zapešću pričaju priču o Hrvatskoj i njenim otočićima. Svake godine broj otočića na narukvicama se povećava, kao i broj onih koji se kući vraćaju s podsjetnikom na ljeto i prekrasno Jadransko more.

islands1

Narukvice Croatian Islands se od ostalih izdvajaju svojim motivima koji ih čine odličnim suvenirom ili poklonom. Svaki otok dolazi u tri varijante – srebrnoj, posrebrenoj i pozlaćenoj, vezane su konopčićima veselih boja, a kao ljetni modni dodatak ove su narukvice odabrale i poznate Hrvatice Nataša Janjić, Severina, Branka Krstulović i brojne druge. Na decentnim pločicama predstavljeni su Hvar, Lastovo, Brač, Murter, Pag, Šolta, Brač, Vis, Šolta i brojni drugi, a kolekcija stalno raste.

islands5

Ovog ljeta brend se proširio i na predstavljanje hrvatskih otoka na magnetima, podmetačima i razglednicama – kao logičan slijed priče o Hrvatskoj i otocima te se nalazi u prodaji na preko 30 mjesta duž obale (Hvar – concept store Croots i concept store Divino, Korčula – Manina, Šibenik – Kola Fjaka, Zadar – Butiga concept store, Split – ID concept store, Zagreb – Take Me Home itd.)

islands4

Narukvice se može naručiti direktno putem web-stranice croatianislands.hr, Facebook stranice Lucie Lyric art, a pogledajte ih i na Instagram profilu Croatian Islands.

islands3

Ako narukvicu Croatian Islands želite vidjeti i na svojem zapešću, sve što morate napraviti je odgovoriti na pitanje: “Kako se zove poznati hrvatski otok srcolikog oblika, jedan od tri takva u svijetu?” te među prvima poslati svoje podatke (ime i prezime, adresu i kontakt broj) na mail info@journal.hr, danas, 8. srpnja do 20 sati. Najbržih pet čitatelja nagrađujemo jednom Croatian Islands narukvicom.

Dobitnici koji će o detaljima podizanja nagrade biti obaviješteni e-mailom su Maja Šušnjara iz Osijeka, Dorotea Gal iz Lepoglave te Iva Kustić Komlinović, Lea Ileković i Margarita Krišto iz Zagreba. Čestitamo!

Komentari