Mjesec u znaku Nenada Sovilja

Nenad Sovilj jedan je od najpoznatijih hrvatskih dizajnera nakita koji već godinama svojim kreacijama oduševljava mnoge ljubiteljice prepoznatljivog i inovativnog dizajna, a ovog mjeseca Nenadu je dodijeljena i Elle Style Awards nagrada za naboljeg dizajnera nakita u 2015.

Svaki komad nakita Sovilj je pažljivo osmišljen i ručno ga izrađuje sam autor u dugoročnom procesu rezanja, kalupljenja, lijevanja, poliranje i završne obrade. Većinu zbirki Nenad Sovilj izrađuje od smole kao glavnog materijala, u kombinaciji s metalima i poludragim kamenjem ili od nekih neobičnih materijala poput svile, čipke, stakla i pripremljenih insekata.

nena sovilj

Također, u svom radu često koristi zlato i drago kamenje kao što su dijamanti, smaragdi, rubini i ostale materijale. Estetika brenda Sovilj je rezultat autorova nadahnuća prirodom, svemirom i drevnim kulturama. Njegova djela također odražavaju veliki utjecaj ere Art Deco. Soviljev rad je daleko više od trenda ili sezonske kolekcije – on se sastoji od bezvremenskih komada i zbirki koje odišu eklektikom i suptilnom nostalgijom, otkrivajući pravi karakter ovog luksuznog nakita.

Posjetite Sovilj store i uživajte u izboru popularnih medaljona, luksuznih ogrlica, narukvica i drugog jedinstvenog nakita i iskoristite 10% popusta za plaćanje MasterCard karticom od 1. do 30. studenog u ekskluzivnom dućanu Sovilj Store u Amruševoj 5 u Zagrebu.

sovilj

Komentari