Najženstvenija kombinacija ljetne sezone

Pratite li na redovnoj bazi Instagram i prošećete li s vremena na vrijeme po svojim omiljenim trgovinama, morali ste zamijetiti kako je ultimativni hit ljetne sezone lepršavi kratki top spuštenih ramena, koji dolazi u različitim bojama, s raznim uzorcima i najčešće s detaljem volana. Njemu se ove sezone pridružuje i suknja – mini ili maxi, a zajedno čine neodoljivi ljetni mix i najženstveniju kombinaciju ljetnih dana.

Ova kombinacija popularnost svakako zahvaljuje poznatim blogericama koje su upravo u njoj odlučile provesti tople ljetne dane i najljepše trenutke svog ljetovanja. Većina brendova na tržište je izbacila već uparene komade istih uzoraka i boja, a neke trendseterice look su same osmislile, kombinirajući bijele crop topove sa šarenim suknjama. Crop top ovdje je baza koja se može upotpuniti suknjom po želji, počevši od one mini duljine, preko midi pa sve do maksi modela.

Ovisno o duljini suknje koju odaberete, u ovoj ćete kombinaciji izgledati veselo, razigrano, zavodljivo, elegantno ili pak romantično, a zahvaljujući prozračnim materijalima i njegovom laganom padu, u ovom ćete se looku lagano i bezbrižno kretati i uživati cijelog ljeta.

Komentari