Zabavni Instagram profili modnih blogerica

Osim što nas na dnevnoj bazi inspiriraju svojim odjevnim kombinacijama, ove poznate blogerice uveseljavaju nas i svojim dobro promišljenim fotografijama. Razigrane epizode iz svakodnevnog života, divni krajolici s njihovih putovanja i šareni prizori koje susreću, na trenutak nas odvode na neka druga mjesta. Zahvaljujući virtualnom svijetu društvenih mreža, zabavni kadrovi ovih blogerica unose malo raznolikosti u našu Instagram naslovnicu. Koje to blogerice pratimo, pogledajte u nastavku.

Kada govorimo o netipičnim blogericama, svakako treba spomenuti Leandru Medine s bloga Man Repeller. Njen modni izričaj malo koga će ostaviti ravnodušnim, a dobre fotografije koje zrače osobnošću u kombinaciji sa smislom za humor donijele su joj brojne pratitelje i nagrade za trendsetere i kreativce. Leandra je dokaz da istovremeno možete biti u trendu i ostati vjerni sebi, a kako to ona radi, pogledajte na profilu @manrepeller.

Natalie Joos fotografkinja je i vlasnica bloga Tales of Endearment na kojem s čitateljima dijeli svoju ljubav prema modi i vintage komadima. Voli i putovati, a doživljaje i fotografije svojim pratiteljima donosi u obliku dnevnika s putovanja, a često nas uveseljava i svojim dogodovštinama i komentarima o muško-ženskim odnosima. Prilikom fotografiranja posebnu pažnju posvećuje kompoziciji, a posebno naglašava i jarke boje, a njene fotografije pratite na @jxxsy.

Blog A Beautiful Mess osnovala je Elsie Larson, a danas ga je sa sestrom Emmom pretvorila u uspješnu lifestyle kompaniju čiji je cilj širenje sreće i pozitivne energije. Osim bloga, ove sestre kreirale su i dvije aplikacije za uređivanje fotografija (A Beautiful Mess i Party Party), izdale dvije knjige i napravile vlastitu liniju proizvoda. Na njihovom blogu naći ćete recepte, uradi sam projekte i savjete o uređenju, a njihov kreativni nered pratite na Instagram profilima @elsielarson i @emmaredvelvet.

Španjolka Berta Bernard bavi se modnom fotografijom i vodi lifestyle blog koji nosi njeno ime. Svoju ljubav prema modi pokazala je surađujući s poznatim svjetskim brendovima, a nedavno je kreirala i torbu s vlastitim potpisom koja je odraz njenog stila. Njen modni izričaj spoj je pomalo hladnog skandinavskog stila i toplog prizvuka Španjolske. Osim odjećom, jednostavnost, minimalizam i čiste linije vladaju i njenim profilom @bertabernard.

Zadnja blogerica koju danas predstavljamo je Kate Brien s bloga View From The Topp na kojem s čitateljima dijeli svoj stil, inspiraciju i shopping liste. Ova stilistica i blogerica na specifičan način dokumentira svoje odjevne kombinacije – uvijek iz iste perspektive, onako kako taj outfit ona vidi. Takva kompozicija u prvi plan stavlja njenu obuću i donji dio kombinacije, dok se top koji nosi tek blago nazire. Pozadine zanimljivih tekstura i uzoraka ove fotografije čine još zanimljivijima, a cijeli profil pogledajte na @viewfromthetopp.

Komentari