Najukusnije od Zagreba – ZZZagreb Food Festival

ZZZagreb Food Festival (punim imenom Zagrabi, Zagrebi Zagreb Food Festival) održat će se 5. i 6. rujna 2015. od 12 do 21h, na Trgu Josipa Jurja Strossmayera (pored Zrinjevca) u Zagrebu. Festival je to koji će posjetiteljima ponuditi najbolja zagrebačka jela, u suradnji s renomiranim chefovima etabliranih zagrebačkih restorana poput Time Restaurant & bara, Hole in One, Binimoto, te osječkog Burger bara.

zagrebfoodfestival3

Festival će ponuditi preko 10 različitih specijaliteta, među kojima su oni od janjećeg i svinjskog mesa na grilu, sushi, ramen i drugi azijski fuzijski specijaliteti, bun sendviči, BBQ pulled pork sendviči te mnogih drugih ukusnih specijaliteti. Organizatori su mislili i na najmlađe pa će tako u posebnom kutku za djecu, najmlađima osigurati bojanke s motivima najpoznatijih zagrebačkih znamenitosti poput Katedrale, Manduševca, bana Josipa Jelačića, Tomislavovog trga, kule Lotrščak, Šestinskog kišobrana itd.

zagrebfoodfestival2

Posjetitelji će bonove za kozumaciju hrane kupovati na za to dva predviđena punkta. Nekolicina kupona imati će foliju koja nakon što se ostruže osigurava eventualni dobitak u obliku poklona naših sponzora i partnera festivala (npr. ručak za dvoje u restoranu Time, butelje vrhunskog vina, pakete piva itd…). Festival u oba dana za posjetitelje otvara svoja vrata točno u 12h, na znak gričkog topa i ostaje otvoren sve do 21h. Zagreb Food Festival svoja će izdanja doživjeti i u drugim gradovima, stoga nas u 2016. godini očekuju Varaždin, Split, Osijek, Drubrovnik te ponovno Zagreb.

Više informacija o događanjima i programu moći će se pronaći na službenoj Facebook stranici.

Komentari