Uistinu odlična promocija hrvatske obale

Već danima najpoznatije svjetske blogerice uživaju u ljepotama hrvatske obale, točnije u Dubrovniku i njegovoj okolici. Chiara Ferragni, Jessica Stein i Aimee Song samo su neke od njih, a stoje iza planetarno popularnih blogova – The Blonde Salad, Tuula Vintage i Song of Style.

blogerice u dubrovniku (24)

Poznate fashionistice stigle su ovdje u organizaciji brenda Revolve Clothing i provele nezaboravne dane uživajući u jednoj od najljepših vila na Jadranu, na privatnim plažama, u restoranima te s jahtom razgledale sve ljepote u blizini Dubrovnika, a danas su napustile našu zemlju.

blogerice u dubrovniku (25)

Samo Chiara Ferragni na svom Instagram profilu ima preko 4 milijuna pratitelja, Jessica Stein više od 1 milijun, a Aimee Song 2,5 milijuna. Svaka od njih svakodnevno je sa svojim obožavateljima dijelila fotografije Dubrovnika, a uskoro će i na njihovim stranicama osvanuti neke od najljepših fotografija s ovog putovanja.

Ovo je svakako jedna od boljih promocija naše obale i nadamo se vidjeti  ove poznate fashionistice ponovno u posjetu Hrvatskoj!

blogerice u dubrovniku (19)

blogerice u dubrovniku (23) blogerice u dubrovniku (22) blogerice u dubrovniku (21) blogerice u dubrovniku (20) blogerice u dubrovniku (18) blogerice u dubrovniku (17) blogerice u dubrovniku (16) blogerice u dubrovniku (15) blogerice u dubrovniku (14) blogerice u dubrovniku (13) blogerice u dubrovniku (12) blogerice u dubrovniku (10) blogerice u dubrovniku (9) blogerice u dubrovniku (8) blogerice u dubrovniku (5) blogerice u dubrovniku (6) blogerice u dubrovniku (4) blogerice u dubrovniku (3) blogerice u dubrovniku (2) blogerice u dubrovniku (1)

Foto: Instagram (@chiaraferragni, @negin_mirsalehi, @tuulavintage, @rachelzeilic, @raissagerona)

Komentari