Najpoznatija modna blogerica stiže u Hrvatsku

Najpoznatija i jedna od najutjecajnijih te najplaćenijih modnih blogerica današnjice Chiara Ferragni stiže u Hrvatsku. Poznata po putovanjima diljem svijeta, Chiara je na svojem Instagramu objavila fotografiju iz LAX zračne luke u Los Angelesu i najavila da je njena sljedeća destinacija upravo Hrvatska, uz hashtag #TheBlondeSaladGoesToCroatia.

Iako se još ne zna koji će točno grad posjetiti, sudeći po suradnji s online shopping stranicom Revolve Clothing, pretpostavljamo kako bi to mogao biti Dubrovnik. Naime, u Dubrovniku trenutno boravi još jedna popularna modna blogerica Aimee Song s bloga Song of Style, također u suradnji s Revolve Clothing koji ovog ljeta putuje Europom. Aimee je već objavila par fotografija poznate dubrovačke scenografije, a čim Chiara stigne sigurni smo kako lijepih kadrova neće nedostajati, bez obzira na to koji grad naposljetku posjetila.

S obzirom na snagu Instagrama kao medija, ali i blogerica s milijunskim followerima kao glasovima ove generacije, njihovi posjeti odlična su promocija ljepota Hrvatske za sve one koji našu zemlju još nisu posjetili.

Foto: Instagram, theblondesalad.com

Komentari