Najpoželjnije cipele kuće Céline

Modna kuća Céline uvijek je bila poznata po cipelama zanimljivih dizajnerskih rješenja – od arhitektonskih minimalističkih cipela do sandala s krznom. Cipele s potpisom Céline zvijezde su i kada se radi o street styleu, a među njihovim obožavateljicama su brojne modne urednice i blogerice. Na svakoj reviji za novu sezonu pažnja je posebno usmjerena na modne dodatke ove kuće koji se zatim rasprodaju brzinom svjetlosti.

celine cipele (3)

Jedan od najpoželjnijih modela kuće Céline svakako je ‘V Neck’ salonka koju krasi prorez što ga čini specifičnim i omiljenim među ženama koje vole upečatljive cipele. Ove cipele kroz sezone dolaze u više boja, tako ih ove jeseni možete pronaći u bijeloj nijansi i zagasitoj zelenoj te u koži reptila. Također možete birati srednju ili visoku potpeticu, a iako vam se možda ne čini na prvu –  Céline V Neck salonke produžuju vašu figuru i noge.

celine cipele (9)

celine cipele (2)

Ovaj model uistinu je specifičan i vole ga modne coolerice poput Vanesse Traine i sve one koje preferiraju minimalistički stil te modne dodatke koji su prave vizualne poslastice. U galeriji pogledajte popularan model u različitim varijacijama.

Foto: Céline

Komentari