Najpopularniji highlighteri na Pinterestu

Imate li problema sa snalaženjem u brojnim kolekcijama make upa koje vam privuku pozornost, mišljenje stručnjaka ili uostalom publike koja ih je isprobala uvijek može pomoći. Na taj ćete se način mnogo lakše fokusirati, ali i mnogo lakše odvažiti da isprobate neki proizvod. A kada je riječ o highlighterima, njih na tržištu uistinu ima u velikim količinama i ako se njima aktivno ne koristite, bit će vam problem već otkud uopće krenuti.

Najbolje drogerijske highlightere upoznati ste mogli ovdje, a sada vam donosimo izbor najpopularnijih highlightera na Pinterestu, koje su na sami tron postavile korisnice ove društvene platforme. I na jednoj i na drugoj listi našao se Baked Highlighter beauty brenda e.l.f., i to s razlogom, jer u njega se kunu (gotovo) svi. Dostupan u tri nijanse, ovaj highlighter je polu-transparentan i za sobom ostavlja shimmerasti trag, koji možete dodatno pojačati daljnjim nanošenjem ili ostaviti da bude prirodnog dojma na licu.

e.l.f. Studio Baked Highlighter

e.l.f. Studio Baked Highlighter

Anastasia Beverly Hills poznata je po svojim proizvodima za savršene obrve, no publika na Pinterestu obožava i njene highlightere. Točnije jedan – Glow Kit u nijansi Sun Dipped, koji predstavlja kolekciju četiri metalik highlightera na jednome mjestu, koji instantno razbuđuju ten i daju mu zdravi sjaj. Još jedna prednost, definitivno mu je dugotrajan finiš.

Anastasia Beverly Hills Glow Kit

Anastasia Beverly Hills Glow Kit

ColourPop Pearlized Highlighter ima popularnu, drogerijsku cijenu i dolazi u čak 15 nijansi, od kojih su na Pinterestu omiljene Monster, Stole the Show, Lunch Money, Spoon, Hippo i Super Shock Cheek. Kozmetički brend Too Faced također ima asa u rukavu – Candlelight Glow highlighter, koji je u stanju stvoriti onaj sjaj iznutra na površini kože, čak i kada se ne osjećate ili izgledate najbolje. Zahvaljuje to PHOTOLITE tehnologiji koja raspršuje svjetlost po licu, a dolazi u kompaktu s dvije nijanse koje se mogu koristiti pomiješane zajedno ili pojedinačno.

ColourPop Pearlized Highlighter

ColourPop Pearlized Highlighter

O holografskom sticku iz Milk Makeupa zbilja se mnogo pisalo i čini se kao da je već ušao u legendu. Osim što naglašava, on istovremeno i njeguje, a svojim pigmentom boje lavande u stanju je korigirati i razvedriti baš svaki ton kože. Pakiranje u obliku sticka odlično je za nositi ovaj proizvod baš svugdje sa sobom. I posljednji, ali ništa manje popularan, highlighter je brenda Urban Decay. Naked Illuminated, svilenkasti je puder koji na koži ostavlja lagani shimmerasti sjaj i baš poput drugih Naked proizvoda (a naročito paleta) postao je dio svakodnevne make up rutine mnogih.

Milk Makeup Holographic Stick

Milk Makeup Holographic Stick

Too Faced Candlelight Glow Highlighter

Too Faced Candlelight Glow Highlighter

Urban Decay Naked Illuminated Shimmering Powder

Urban Decay Naked Illuminated Shimmering Powder

Komentari