5 najpopularnijih crvenih ruževa za usne

Crveni ruž

Crveni ruž za usne rado je viđeni gost skoro svake kozmetičke torbice. Ima nešto posebno u ovoj boji koja svakom beauty izdanju daje jednu novu dimenziju, čini ga ženstvenijim i ljepšim. Ovaj klasik, koji ste i vi barem jednom u životu isprobale nositi, također je profilirao kategoriju najboljih od najboljih, u kojoj se kriju najpopularniji i najprodavaniji crveni ruževi na svijetu. Koji su, što ih sve čini posebnima i zašto su osvojili žene, otkrivamo u nastavku.

Bobbi Brown Luxe Lip Color – Parisian Red

Bobbi Brown

Da je malo stvari glamuroznije od klasičnih crvenih usana, misao je kojom se vodila slavna Bobbi Brown, kada je za svoju make up kolekciju osmišljavala savršenu nijansu crvenog ruža za usne. Tako je nastao ‘Parisian Red’, ton crvene koji je bogato pigmentiran i koji u jednom potezu donosi podjednako bogato prekrivanje usana, s baršunasto glatkim finišem. Bobbi preporuča njime zaokružiti i naglasiti svaki večernji look.

YSL Rouge Pur Couture – 01 Le Rouge

YSL

 

Usmenom predajom, crvena nijansa YSL-ovog Rouge Pur Couturea postala je svjetski poznata, popularna i rado nošena. ’01 Le Rouge’ predstavlja jedan vibrantan i smjeli ton crvene boje koji već na prvu privlači poglede. Koristan je podatak da pristaje svim tonovima kože, i svijetlim i tamnim, i hladnim i toplim, a nanosi se vrlo lako i glatko, ugodan je na usnama i traje doslovno satima.

M.A.C Cosmetics – Ruby Woo

MAC

Ruž za usne ikoničan je proizvod koji je beauty brend M.A.C lansirao u zvjezdanu orbitu. No, između stotinu nijansi koje M.A.C trenutno nudi, najveću slavu ipak si je osigurala jedna naročita, danas znana kao Ruby Woo. Riječ je o mat crvenoj nijansi plavog podtona, koja je prvi puta predstavljena 1999. godine kao dio M.A.C Retro Matte kolekcije, da bi s obzirom na potražnju uskoro bila uvrštena u stalni postav M.A.C-ova make upa. Danas je 2016., a Ruby Woo i dalje vlada – ikoničan ruž za usne koje vole milijuni žena, celebrityji i make up artisti.

Dior Rouge – 999

Dior Rouge

Savršena crvena krije se u kolekciji Dior Rougea. Ime joj je 999, već uživa svjetsku popularnost, a u novije vrijeme dobila je i svoju mat verziju – 999 Matte. Originalno, radi se o crvenoj nijansi koju može nositi svaka žena. Karakterizira ju lagana i kremasta formula, koja usnama daje intenzivnu crvenu boju, ali i njegu. Ova vrlo nosiva crvena dobila je ime prema prvim crvenim nijansama koje je kreirao Christian Dior, a zvale su se ‘9’ i ’99’. Utjelovljuje bezvremensku ženstvenost i Dior ju sugerira nositi uz jeans, blejzer i stiletto cipele.

Chanel Rouge Allure – Pirate

Chanel

Jeste li znali da je jedna od najprodavanijih crvenih boja ruževa za usne Chanelov ‘Pirate’? Ova nijansa Chanel Rouge Allure dat će vašim usnama, ali i cijelom imidžu veliku dozu stava, a formula s koncentriranim, minijaturnim pigmentima osigurat će intenzivnu i dugotrajnu boju na usnama. Još jedna crvena koja je s godinama postala pravi klasik!

Foto: IMaxTree

Komentari