Najpopularnija kombinacija sezone

Suknje i pletivo ove se jeseni i zime slažu bolje no ikad. Ako tražite idealnu svakodnevnu kombinaciju, primjerenu svakoj prilici koja će postati vašom uniformom za hladnije dane, kombinacija ženstvene suknje i toplog pletiva bit će savršeni odgovor na tom izazovu.

Jednako primjerena za poslovne obaveze, ležerno popodnevno druženje i izlazak vikendom, kombinacija suknje i pletiva svestranija je no što mislite. Poigrajte se teksturama i proporcijama, istražite različite dužine suknji i kombinirajate ih s različitim teksturama pletiva i otkrijte neke nove i zanimljive kombinacije.

@birttanybathgate

@birttanybathgate

Za poslovni look birajte kombinaciju midi suknje i jednostavnog tankog džempera. Neutralne boje ovoj će kombinaciji dati sofisticiranost poželjnu u poslovnom svijetu.

Suknja A kroja u traper ili koža varijanti s udobnim oversized džemperom ili prugastom dolčevitom kombinacija je koju nećete skidati sa sebe vikendom.

Idealna za neobavezna druženja s prijateljima, ručak ili popodnevnu šetnju i kavu, suknja A kroja kombinirana s velikim džemperom pobrinut će se da toliko potrebna udobnost vikendom izgleda nevjerojatno dobro.

Za večernji izlazak u kino, posjet kazalištu ili otvorenje izložbe, omiljenu metalik plisiranu suknju spojite s prugastom dolčevitom ili preko nje prebacite džemper crne ili sive boje.

Iako vam se klubska atmosfera i pletivo vjerojatno čine nespojivima, spoj suknje od raskošnih materijala poput bogate čipke, delikatne svile i sjajne kože i tankog, finog pletiva kratkih rukava razuvjerit će vas i tranfsormirati ovu dnevnu kombinaciju u onu primjerenu za noćni provod i plesni podij.

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram

Komentari