Najmodernije oksfordice u Mass trgovinama

1-hr-pr-1000x600

Dosad najmodernije niske cipele u oxford stilu stigle su u Mass trgovine. Stil obuće koji već godinama uživa popularnost i koji predstavlja savršeni spoj muške klasike i ženske elegancije, ovog će proljeća ostvariti apsolutnu dominaciju na modnoj sceni i zavladati ormarima mnogih trendseterica.

Za još moderniju nadogradnju oksfordica zaslužni su koža s metalnim odsjajem, pravi kristali, laserski precizno oblikovani perforirani uzorci, te višeslojna peta koja osigurava udoban i opušten korak. Ove su cipele u potpunosti u skladu s novo uspostavljenim pravilima poslovnog kodeksa odijevanja, kao i s najromatičnijim stilom u kojem glavnu ulogu imaju baletna suknja i isprani traper.

Nove modele karakteriziraju drske kombinacije boja – od sjajnih metalnih tonova do nježnih roza i sivih nijansi. A s obzirom da pravilo sezone nameće da su oksfordice sve samo ne klasične, na ovim se cipelama isprepliće više različitih, kontrastnih materijala i uzoraka.

2-hr-pr-1000x600

Raznovrstan i širok izbor svjetski poznatih brendova obuće iz nove kolekcije za proljeće 2017. može se već pronaći u svim Mass trgovinama diljem Hrvatske, na Internet stranici MASS obuće  www.mass-shoes.com  i na Facebook stranici.

Komentari