Najmekaniji kaput sezone

Polako se približavamo sezoni koja je za one zimogroznije već počela- sezoni kaputa. Kaputi će uskoro postati dio naše svakodnevne uniforme i jedan od rijetkih, ako ne i jedini, komad odjeće od kojeg se nećemo odvajati cijelu zimu. Ako ste u potrazi za novim modelom, zašto ne biste odabrali kaput u kojem ćete izgledati odlično, a osjećat ćete se kao u zagrljaju mekanog i toplog plišanog medvjedića?

Popularni teddy kaput svoju dugu povijest unutar ormara trendseterica zasigurno duguje neobičnom materijalu koji nas utopljava i dozvoljava nam da prkosimo hladnoći u svom omiljenom zimskom modnom ruhu, a istovremeno u svaku kombinaciju unosi karakterističnu, zanimljivu teksturu. Klasičniji modeli teddy kaputa dolaze u nijansama neutralne bež i smeđe boje radi čega ih možete bez razmišljanja kombinirati s cijelom zimskom garderobom.

Osim neutralnih, u ponudi high street dućana nalaze se i oni vedrijih boja ili u eklektičnoj patchwork varijanti. Neovisno odaberete li teddy kaput u trendi ružičastoj, klasičnoj bež, monokromnoj crnoj ili zanimljivom patchworku, iskoristite zanimljivu teksturu kao njegov najbolji dio i poigrajte se kombinirajući ju s teksturama nezaobilaznog pletiva, raskošnog barušna, delikatne čipke i cool kože.

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram

Komentari