Najluđe slatke kombinacije u Činkici

Činkica je otvorena nedavno, na Trgu Ivana Kukuljevića 7 u Španskom, a već ima vojsku obožavatelja koji s oduševljenjem dolaze po njihove palačinke, popularno zvane ‘činkice’. Vrckavi interijer u drvetu i šarenim detaljima odaje ono što će se naći pred vama kad naručite svoju omiljenu kombinaciju ovog popularnog deserta.

cinkica1

Palačinkarnice su u posljednje vrijeme zavladale Zagrebom, a Činkica se odmah istaknula među njima zahvaljujući ukusnim palačinkama i ocjenama svojih gostiju. U sadašnju ponudu koja se sastoji samo od slanih i slatkih palačinki, planiraju uvesti i američke palačinke, waffle i doughnuts te time proširiti primamljivo carstvo.

cinkica10

Mi smo u Činkici odlučili isprobati maštovite slatke kombinacije za one hrabre koji se ne boje kalorija, a vole ugoditi svojem nepcu. Razne vrste keksa, čokoladica, preljeva, bombona, pokoja kuglica sladoleda, mrvice, šlag… prava dekadencija. Tri palačinke i tri potpuno različita slatka punjenja neće vas ostaviti ravnodušnima, pitanje je samo usudite li se.

cinkica6

Kinder Bueno, M&M’s, preljev jagoda, linolada i crna čokolada, cookies i sladoled od vanilije

cinkica7

Snickers, preljev od karamele, čoko mrvice, šlag, Napolitanke, Jaffa i Petit Beurre keksi, crna čokolada i Nutella

cinkica5

Šumsko voće, šlag, kokos, oreo, Nutella i preljev od šumskog voća

Fotografije su uistinu zamamne, zar ne? Odredite jedan ‘cheat day’ i požurite po svoju činkicu!

cinkica8

cinkica3

cinkica2

cinkica4

Foto: Rajna Raguž (RRVizual)

Komentari