Tražite poseban poklon za krštenje?

Djeca imaju posebno mjesto u našim srcima, pa je tako poklon za naše ili tuđe dijete nešto što biramo s puno pažnje i ljubavi. Posebno je veselje birati male sitne šarene stvarčice.

pokloni za krštenje

Ali kako sve ne bi bile iste i kako bi dodali tim stvarčicama poseban značaj, predstavljamo vam personalizirane stvari za djecu. Dekice s imenom, maramica s inicijalima djeteta (obrubljena čipkom,u starinskom stilu), ručnici, izrađeni s puno ljubavi baš za svako dijete posebno. Ovim malim stvarima, od kojih su neke izrađene ručno, sigurni ste da poklanjate nešto jedinstveno.

dekica za bebe

Dekica je primjerice proizvedena u Hrvatskoj, u domaćoj pletionici s pravom vunom. Dimenzija 100×70 cm savršeno se uklapa u kolijevku ili uz kolica u hladne zimske dane. Lutkice nazvane Frida heklane su ručno, uz mogućnost punjenja cvijetom lavande. Miris lavande poznat je kao umirujući, pa će uz lutku i vaša djevojčica lakše zaspati. Najzanimljiviji proizvod koje se može personalizirati svakako je mirisna svijeća, s imenom, prezimenom, obiteljskim grbom ili porukom. U dječjem svijetu samo je mašta granica!

pokloni za krštenje

vatovacbebe-(8)

Za sve proizvode možete kontaktirati www.svijece-vatovac.hr.

Komentari