Najljepši minimalistički nakit za svaki dan

nakit6

@mija_mija

Ljubiteljice minimalizma znaju kako je važno u svojoj kolekciji imati neke primjere minimalističkog nakita za svakodnevne prigode. Ovakav nakit u trendu je već neko vrijeme, a kako pruža mnogo mogućnosti za kombiniranje, sigurni smo da će se nositi i dalje. Za nadolazeću sezonu dizajneri su pripremili mnoštvo noviteta na ovom području, a istovremeno ostaju vjerni dosadašnjem stilu kreiranja nakita. Tako za sebe možete pronaći poludrago kamenje karakterističnih jarkih boja koje će tijekom cijele godine i unosit će ljetnu atmosferu u vašu svakodnevicu, a čiste linije čine ovaj nakit nosiv u svim prilikama.

FullSizeRender-(3)

Tu je i uvijek prisutno zlato te srebro koje obožavaju fashionistice. Osim što je decentno, ističe se lakoćom kombiniranja, a samo jedan komad u ovom stilu privlačiti će pažnju. Ima nešto u tom sitnom, gotovo krhkom nakitu što naše ruke, vrat ili prste suptilno čini ženstvenijima. Jedan delikatan komad nakita ili niz od njih nekoliko upotpunit će svaki kombinaciju i ostaviti dojam nemarno složenog outfita, što je trend posljednjih sezona.

nakit

Uvijek aktualni metali, posebice srebrno i zlato možete upariti s casual kao i sofisticiranom odjećom, ovisno o dojmu koji želite ostaviti. Tople zlatne nijanse pristajat će uz urbani chic ili ženstveni look, dok će srebrno prožeto šarenim detaljima, upotpuniti vaš vintage stil. Univerzalni dizajn modnih dodataka u skladu je s brojnim različitim vrstama materijala, a miješanje urbanog, etno i boho stila trend je koji nije zaobišao ni modne dodatke. Svaki komad je pomno ukrašen i osmišljen te obiluje mnoštvo zanimljivih dizajnerskih rješenja. Osebujan, delikatan i profinjen, uz boju kao osnovni izražajni medij, ovakav minimalistički nakit vjerno prenosi ljubav prema ekstravagantnoj kreativnosti. Osim što je neupadljiv, istovremeno je efektan i romantičan. Upotpunite svoju kolekciju nakita nekim od naših prijedloga.

Foto: Instagram

Komentari