Najljepši blogovi za mame: Top 10

U poplavi blogera na sceni uvijek se izdvajaju oni koji rade nešto drugačije. Mi smo ovoga puta izdvojili majke koje na zanimljiv način dokumentiraju svoje majčinstvo i obiteljski život općenito. Neke u njemu pronalaze inspiraciju da od sebe stvore fotografskog genija, druge pak uranjaju u svijet nutricionizma, treće se bave uređivanjem interijera…

It's the Little Things

I sve to dijele s vama. Ovisno o interesima među ovim blogovima zasigurno ćete pronaći nešto za sebe, a u krajnjem slučaju moći ćete beskrajno dugo pregledavati lijepe fotografije.

Blog Romy and the Bunnies

Romy and the Bunnies kreativni je potomak Julie Restoin Roitfeld, kćeri slavne Carine, koja je nakon rođenja svoje kćeri Romy odlučila pokrenuti inspirativan blog koji bi bio nježan, ženstven i posvećen svim majkama koje smatraju kako rođenje djeteta donosi novu kombinaciju uloga – onu žene s majčinskom. Krase ga prekrasne ilustracije.

Romy and the Bunnies

Blog It’s the Little Things

Najveći adut ovog bloga su priče koje majka u iščekivanju drugog djeteta dijeli sa svojim čitateljima. Od strahova pa sve do prekrasnih stvari, mnoge mame će se u njenim riječima pronaći. Sve su priče, naravno, popraćene prekrasnim atmosferičnim fotografijama, ali i beauty te nutricionističkim savjetima.

It's the Little Things

Blog Sundry Mumsy

Ova mama se ne boji progovarati o svim lošim ili frustrirajućim trenucima koji se događaju u suživotu s jednim dvogodišnjakom. To je ono što ga izdvaja od ostalih na kojima uvijek cvatu ruže. Dodatna zanimljivost su osvrti na različite dječje knjige te zanimljivi DIY projekti.

Sundry Mumsy

Blog Dochki Materi

Blog ruske osnivačice Katje Muhine zamišljen je kao svakodnevna inspiracija za brojne mame diljem svijeta. Njegovo ime u prijevodu s ruskog znači ‘kćerkice i majke’, a nastao je inspiriran Katjinom desetogodišnjom kćerkom. Ono po čemu je zanimljiv su prekrasni bajkoviti editorijali koje snimaju s poznatim ruskim majkama.

Dochki Materi

Blog Progeny

Progeny je dječji brend koji unutar svog dućana donosi sve što bi jednoj mami moglo zatrebati, od odjeće preko igračaka do namještaja. Unikatno, originalno, ručno izrađeno, ekološki prihvatljivo, sve su to riječi koje opisuju ponudu. Uz nju, pokretačica Progenyja piše i blog u kojem se osvrće na svakodnevne avanture u životu svoje kćeri te dijeli inspiraciju za različite aspekte roditeljstva.

Progeny

Blog Lady Go Lightly

Na ovom blogu možete pronaći sve – od trudničkih modnih kombinacija, stylinga kose, razgovora s cool mamama pa sve do odličnih recepata koji će zadovoljiti kako roditelje, tako i klince.

Lady Go Lightly

Blog The Parrish Place

Obitelj Parrish sastoji se od četiri člana, roditelja i dva sina, koji kroz prekrasne i životne fotografije donose svoju priču. Jedna obična obitelj, koncentrirana na duhovno, dijeli svoje male životne mudrosti sa svima koji ih žele pročitati.

The Parrish Place

Blog Dulcet Creative

Na blogu Dulcet Creative nalaze se zanimljivi ‘uradi sam’ projekti, od različitih ukrasa koji ce razveseliti malene, pa sve do recepata u kojima će uživati cijela obitelj. Među njima se pronađe i poneki zanimljiv intervju s odličnim umjetnicima i fotografima.

Dulcet Creative

Blog Moonologie

Moonologie je online i foto dnevnik jedne mame koja na romantičan i nježan način bilježi sve majčinske i obiteljske trenutke sa svojim sinom. Donosi i beauty tretmane ekološki prihvatljivim proizvodima koje prodaje u svom shopu kojima se svaka majka može inspirirati.

Moonologie

Blog Briar Stanley

Ovaj australski blog zanimljiv je zbog odličnih recepata prilagođenih klincima uz koje će se dobro zabaviti, ali i pojesti kvalitetan obrok. Također, pokretačica bloga i majka, voli posjećivati različite tržnice i buvljake u potrazi za inspiracijom te donosi izvješća sa svakog obilaska.

Briar Stanley

Komentari