Top beach barovi i klubovi na Jadranu

Coral, Dubrovnik

Beach Club Coral, Dubrovnik

Ljeto je u punom jeku, a vi još niste sigurni gdje ćete provesti odmor? Tražite nešto novo ili samo pregled aktualnih mjesta koja privlače goste i poglede? Ove smo godine svjedočili snažnom trendu otvaranja novih mjesta duž jadranske obale, a svima je zajednička chill atmosfera, dobra glazba i pozamašna lista koktela.

Pročitajte naše prijedloge jer možda vam baš ova lista beach barova olakša odluku gdje svakodnevno ispijati jutarnju kavu, ali i popodnevna i večernja pića uz glazbenu pozadinu.

Beach Club Coral, Dubrovnik

Beach Club Coral, Dubrovnik

HULA HULA BAR, HVAR

Ovaj već kultni bar na Hvaru svako ljeto okuplja mlade diljem svijeta koji su željni dobre zabave. Vrhunski kokteli, predivni zalasci sunca i glazba koja će vas natjerati da cijelu noć plešete više su nego dovoljan razlog da se zaputite na Hvar.

LAGANINI LOUNGE BAR, PALMIŽANA

Svjetski poznata plaža Palmižana na Paklenim otocima skriva oazu odmora i uživanja u obliku Laganini lounge bara. Gosti dolaze s jedrilicama, ali i brodom iz Hvara kako bi ovdje proveli cijeli dan. U blizini ne zaboravite na već kultni Carpe Diem koji se u ‘beach’ varijanti nalazi i ovdje.

beachbarovi-laganini

CORAL BEACH CLUB, DUBROVNIK

Coral beach club nalazi se pored hotela President u Dubrovniku te pruža maksimalan odmor svima koji se odluče tamo provesti dan. Nije klasični beach club gdje ima previše ljudi i gdje su afteri svaki dan, već ima domaću vibru uz vrhunsku glazbu zbog čega ćete sigurno uživati i opustiti se, a vrhunski kokteli zasigurno će vas osvojiti na prvu.

beachbarovi-coral2

BORIK MEDITERRANEAN BAR, LOŠINJ

Miris borove šume, vrhunski kokteli i odlična hrana. I sve to tik do kristalno čistog mora. Bar je odlično mjesto za jutarnju kavu, odmor između kupanja ali i mjesto gdje ćete se diviti zalasku sunca koje će vas ostaviti bez riječi.

lošinj_borik

SHARK BEACH BAR, ŽABORIĆ

Shark beach bar nalazi se u Žaboriću, u blizini Šibenika. Bar se nalazi tik do mora te mnogi mladi ovdje provode svoje dane uz koktele i uz dobru glazbu. Osim raznolikog izbora alkoholnih i bezalkoholnih pića, ako ogladnite tu možete i prigristi nešto poput salata, tjestenina ili bruschetta.

beachbarovi-zaboric

ZEN BEACH CLUB, SPLIT

Zen je novo mjesto u Splitu, točnije na Žnanju, koje će ovo ljeto svakako začiniti uzavrelu atmosferu na toj poznatoj plaži. Odmah uz more, pruža se pogled prema Šolti i Braču te će Vam jutarnja kavica proći u mirnom okruženju sa predivnim pogledom dok sa zalaskom sunca će se probuditi partijaneri uz različite performere i nastupe uživo.

ZEN 1

MAKARANA LOUNGE BAR, MAKARSKA

Na makarskoj rivijeri smjestio se novi bar koji će zasigurno biti jedno od top mjesta ove sezone. Koktel bar otvoren je do 2 ujutro nakon čega se zabava seli u noćni klub koji je otvoren sve do 6 sati ujutro.

MAKARANA slider

BEAT BEACH CLUB, RABAC

U Istri, točnije u Rapcu, pod palicom Valamar lanca hotela otvoren je u Beat beach club koji vam pruža mogućnost ispijanja jutarnjih kavica, uživanje u večernjim koktelima i domaćim DJ-evima, a ako se odlučite rashladiti možete u bazenu koji se nalazi u sklopu kluba.

beachbarovi-rabac

SANTORINI LOUNGE BAR, KOŽINO

Santorini bar novo je in mjesto u blizini Zadra, točnije u mjesto Kožino. Bar se nalazi u neposrednoj blizini mora pa kada se odlučite odmoriti od sunca, uz nekoliko koraka možete se prebaciti u hladovinu ispod slamnatih suncobrana, rashladiti se a usput i nešto prigristi s obzirom da je Santorini bar ujedno i restoran.

beachbarsantorini1

PORTUS BEACH BAR, SUKOŠAN

Portus beach bar najnovija je investicija turske grupacije Dogus grupe u Hrvatskoj. Bar se nalazi u sklopu marine te je objekt podijeljen na bar, dva restorana i dječji kutak. Portus beach bar svakako je jedno od onih mjesta gdje možete provesti cijeli dan i uživati u suncu, vrhunskoj usluzi i dobroj glazbi.

beachbarovi-portus

Koji god beach bar odabrali i gdje god se zaputili u vrijeme godišnjeg odmora mi vam želimo puno sunca, kupanja, dobre zabave i još boljih koktela!

Tekst: Stella Denačić

Komentari