Najljepše male torbice

Mango

Mango

Ove zime naglasak je više no ikad na torbicama malih dimenzija koje, čini se, postaju sve manje i manje, a ponekad čak preuzimaju ulogu nakita, što smo nedavno mogli vidjeti na modnoj reviji kuće Valentino. Male torbice inače biramo za večernje prigode, poput odlazaka u kino, na koncert ili u noćni izlazak, no one s vremenom sve više postaju i dio dnevnih stylinga te nude odličnu alternativu velikim, teškim i često (nepotrebno) pretrpanim modelima torbi.

Zato su svoje kolekcije njima popunile brojne high street kuće, koje su ženama ove sezone odlučile ponuditi baš sve opcije za izgradnju jednog chic zimskog stila. Male torbice u njihovoj izvedbi dolaze s praktičnim dugim ručkama, koje omogućuju njihovo nošenje preko ramena ili preko tijela, a opet omogućuju da su nam uvijek nadohvat ruke.

Zara

Zara

U njih ćete spremiti ono najnužnije, ali i malo više, budući da su bitno većeg kapaciteta no što to njihov izgled sugerira. Male, ali moćne, ove torbice bit će točka na i svakog looka, a na vama je da se odlučite na kartu kojeg stila ćete odigrati i hoćete li izabrati torbicu koja je epitom minimalizma ili ćete se odlučiti na ljupko dekorirane torbice, koje ove zime krase zakovice, svjetlucave ljuskice, pa čak i ukrasni kukci.

Već danas biste mogli nabaviti svoju savršenu malu torbu za zimu, jer u tijeku je ‘Black Friday’ s odličnim popustima kod poznatih brendova. Sve ih provjerite ovdje, a u nastavku pogledajte najljepše male torbice.

Komentari