15 modela za ljubiteljice bluza

Bluze su divan klasičan odjevni komad za kojim možda ne posežemo toliko često, a možda bi ih trebali više uzimati u obzir. Osim što će vas spasiti u brojnim poslovnim prilikama, njima ćete lako upotpuniti svaku večernju kombinaciju. Kada se radi o ovoj sezoni, najatraktivniji su romantični modeli, osobito oni u bijeloj boji i s čipkastim detaljima.

zara bluza

Također, ukoliko vas uskoro očekuje svečano događanje, poput vjenčanja ili maturalne zabave, razmislite o tome da haljinu zamijenite upečatljivim modelom bluze i suknjom – zašto se držati strogih pravila? Ako posegnete za raskošnom bluzom koja je ukrašena mašnom ili visokim ovratnikom i uskladite ju sa suknjom u svijetloj ili pastelnoj boji, možete ostvariti jednako glamurozan dojam, a opet se izdvojiti iz mase haljina koje su žene navikle birati za posebne prilike. Također, bluzu ćete zatim moći nositi u nebrojeno drugih prilika – na hlače širokih nogavica, pencil krojeve, minimalističe crne hlače i vječno nezaobilazan ‘boyfriend’ traper.

Uz romantične bijele, uvijek su aktualne i crne čipkaste bluze koje će u vašem ormaru zauzeti jednako važno mjesto poput male crne haljine. Pogledajte koje smo modele izdvojili za ovu sezonu u galeriji!

Komentari