Najljepše IKEA kuglice za bor

Kićenje bora i ukrašavanje doma za Božić prava je umjetnost. Veliki fanovi blagdanskog doba već su odavno počeli planirati koje će se ove godine boje naći na njihovom drvcu, sukladno time birati i omiljene kuglice te razne druge ukrase, kako bi još jednom božićna bajka u njihovim domovima oživjela.

ikeakuglice24

Vjerojatno kod kuće imate kolekciju ukrasa koje volite, koju reciklirate iz godine u godinu, ali kao i kod obnavljanja garderobe na prijelazu iz sezone u sezonu, volimo u tu kolekciju svake godine dodati još pokoju kuglicu da uljepša sveukupni dojam. Najbolje je kombinirati neke unikatne komade s onima koje ste kupili ‘na veliko’ za malo osobniji dojam koji će dobiti vaše drvce. Raznorazne girlande, male figurice, staklene i plastične kuglice, lampice… sve je to dio božićne priče koja će se lijepo uklopiti u kutak vašeg doma bez obzira je li drvo pravo, umjetno, konceptualno, malo ili veliko.

ikeakuglice23

Što se tiče boja, njihov je odabir u potpunosti prepušten vama. Oni vjerni klasici vjerojatno će kombinirati neke od popularnih boja kao što su crvena sa zlatnom ili srebrna i bijela s plavom, no mix & match tih nijansi također je pun pogodak, samo ovisi volite li smirene nijanse ili da se vaše drvce jasno ističe. Neke ne tako tradicionalne boje za kićenje bora također su dopuštene, samo ih morate ukomponirati s ostatkom interijera te ostatkom kuglica na boru.

ikeakuglice22

IKEA se ove godine okrenula k tradicionalnim nordijskim bojama i materijalima – crvenom, zlatnom, srebrnom i bijelom te drvetu, staklu i juti s pokojim izletom u plastične šarene nijanse za one koji se vole istaknuti. Kombinacija svih ovih detalja osvježit će vaš dom – u galeriji pogledajte koje smo kuglice odabrali.

Foto: IKEA

Komentari