Najljepše ideje za minijaturne tetovaže

tetovaze8

Ako ste ikada razmišljali o tetoviranju, sada bi bilo pravo vrijeme za veliki korak. Naime, dovoljno smo daleko od visokih temperatura i mogućnosti izlaganja kože suncu tako da tetovaža ima vremena zacijeliti što znači da ćete je bez straha moći pokazivati kad stigne ljeto.

tetovaze5

No unatoč tome, mnogima želju za tetoviranjem ipak često nadvlada strah od vječnog detalja na koži jer motiva je uistinu mnogo te treba vremena da vam onaj pravi naprosto savršeno ‘sjedne’, dok se neki boje igle i boli. Minijaturna tetovaža mogla bi biti rješenje za to – dovoljno mala da se ne morate bojati boli, a opet značajna i bitna samo vama.

Za sve one u premišljanjima, otkrili smo Instagram profil Little Tattoos koji na svakodnevnoj bazi donosi inspiraciju sitnim slikama na koži. Od poruka, simbola, duhovitih motiva ili inspirativnih citata, ovdje možete pronaći uistinu razne zanimljive tetovaže te lako zamisliti kako bi izgledale na vama. U krajnjem slučaju, dovoljno su male i jednostavne da ih možete pokušati markerom reproducirati na koži te se uvjeriti je li to dobra ideja prije nego što zakažete termin u salonu.

tetovaze1

Mi smo odabrali nama najzanimljivije, a za još inspiracije posjetite profil @littletattoos, pratite tattoo majstore od kojih je ideja potekla i možda do ljeta i vi ukrasite dio svog tijela.

tetovaze9

tetovaze2

tetovaze7

tetovaze10

tetovaze4

tetovaze12

tetovaze11

tetovaze3

Foto: @littletattoos

Komentari