30 najljepših komada u kojima ćete htjeti vježbati yogu


Vježbanje je uvijek lakše ako smo za njega unaprijed dobro pripremljeni, a ne radi se tu samo o fizičkoj spremi već i sportskoj opremi koja u mnogočemu olakšava kretanje, sprječava znojenje i pomaže da se vježbe neometano izvode. A u dobro odabranim komadima osjećamo se ljepše i bolje, što odmah znači da trening započinjemo s više samopouzdanja.

Hlače za vježbanje yoge postale su toliko popularne da su dobile i svoju vlastitu kategoriju – ‘yoga pants’ – u koju ulaze uski modeli od rastezljivog pamuka, visokog struka, trapez ili uskih nogavica koje generalno podržavaju liniju tijela i olakšavaju trening. Uz njih mnogi odabiru široke, ali lagane hlače koje su gumom stisnute oko gležnja, a zanimljivo rješenje je i kombinezon. Majice kratkih ili dugih rukava trebale bi osigurati neometan trening, da vam ne padaju preko glave u različitim pozama, a ukoliko su vrlo široke ispod obucite usku majicu bez rukava. Za one zimogrozne tu su uske majice dugih rukava ili još deblji sweatshirt.

yoga1

Iako je yoga sport koji ne zahtijeva trčanje i čvrst grudnjak, razmislite o udobnijoj opciji bez žice i nabavite sportski grudnjak uz koji će vam rastezanje i izvođenje poza biti lakše. Za vježbanje yoge ne trebate posebne tenisice, samo čarapice ukoliko je hladnije, a zato možete uložiti u vlastitu prostirku koje su dizajnirane samo za ovu vrstu sporta. U galeriji pogledajte 30 najljepših komada za vježbanje yoge koje smo odabrali, čak možete posegnuti za brojnim poznatim američkim brendovima jer svi dostavljaju u Hrvatsku.

Foto: Lululemon, Instagram

Komentari