Ovo su najgledaniji YouTube videi 2016.

YouTube je objavio top 10 najgledanijih videa! Otkako je televizijski voditelj, glumac i komičar James Corden začinio svoj The Late Late talk show s Carpool karaokama, na tjednoj bazi dobivamo priliku dobro se nasmijati uz najveće glazbene zvijezde. Nakon Mariah Carey, Stevieja Wondera i One Directiona, u siječnju 2016, u ‘vruću stolicu’ Cordenova Range Rovera ovog je puta sjela Adele i sve nas dobro zabavila.

Iako je njezino gostovanje bilo tek u siječnju, video je tijekom cijele godine održavao iznimno veliku gledanost, kako bi, evo na kraju 2016. dospio na mjesto najgledanijeg videa.

Nešto niže na ljestvici je urnebesni video Lip Sync Battle dvoboja gdje je cChanning Tatum osvojim publiku svojom interpretacijom Beyoncéine izvedbe pjesme Run the World.

Još jedno glazbeno iznenađenje bilo je u 2016. – a to je ono dvanaestogodišnjakinje Grace VanderWaal na showu America’s Got Talent. Ne samo da je oduševila publiku i suce, već je nastup bio i odskočna daska njezine glazbene karijere jer je nedavno objavila i svoj prvi studijski album ‘Perfectly Imperfect’.

A koji ostali videi drže ostalih sedam mjesta možete saznati u kompilaciji niže:

Komentari