Najdraži slatkiši na veseloj dječjoj posteljini

Da vaše dijete u krevet donese slatkiše, krafne, sladoled i slično vjerojatno to zbog mogućeg velikog nereda ne biste dopustili. Slično je razmišljala i dizajnerica Li-Ann Scott, Australka i majka dvoje djece koja je inspirirana sličnim događajem zaključila da bi dječjoj sobi njenih dečkiju dobro došla infuzija boje i šarenila te osmislila brend Sack Me!.

sackme8

Veselom brendu glavni su motiv slatkiši koje bez problema možete donijeti u krevet bez straha od neželjenih mrlja. Jastuci, dekice, prekrivači, navlake, jastučnice, vreće za sjedenje dolaze u obliku bombona, doughnuta, otopljenog sladoleda, slatkih mrvica, kokica, pereca, voća i povrća te će garantirano izvući osmijeh na lice vašeg djeteta. A i vaše kad vidite koliko pozitivne energije ovakvo šarenilo unosi u sobu. Svi se komadi mogu kombinirati za apsolutnu eksploziju boja i sreće.

sackme7

Kolekcije su namijenjene raznim uzrastima, od sasvim malenih beba i njihovih krevetića pa do starije djece koja već spavaju u vlastitom krevetu. Neke dizajne čak i odrasli mogu implementirati u svoju sobu, jer kao što dizajnerica sama kaže – Sack Me! posteljina može odražavati svačiju osobnost.

sackme1

Cijene su pristupačne, kreću se od 25 $ za jastučić najmanjih dimenzija pa do 100 $ za neke veće komade. Sack Me! dostavlja u Hrvatsku, a možete ih pratiti na službenim stranicama, Facebooku ili Instagramu.

sackme2

sackme9

sackme6

sackme4

sackme5

sackme3

Foto: Sack Me!

Komentari