Najbolji bio proizvodi protiv celulita

Ako niste njegovali svoju kožu tijekom čitave godine, sada je pravo vrijeme da započnete. Uvedite zdrave navike već danas! Jedan od najvećih neprijatelja ženske kože, mrska ‘narančina kora’ je zapravo naslaga masnog tkiva koja nastaje nagomilavanjem masnoća i toksina pod kožom uslijed čega dolazi do slabljenja vezivnog tkiva, koje povezuje kožu s mišićima te stvaranja karakterističnog nabiranja gornjeg sloja kože. Iako zasigurno ne postoji žena koju ne muči ovaj estetski problem, celulit se može smanjiti. Rezultati ne dolaze odmah i potrebno je cijelu godinu voditi brigu o zdravlju i ljepoti kože.

oysho1

Za uklanjanje celulita potrebna je disciplina, zdrav način života i izbjegavanje stresa. U tome vam mogu pomoći i prirodni proizvodi za borbu protiv celulita koji svojim aktivnim sastojcima duboko prodiru u kožu pružajući joj vlažnost, njegu i čvrstoću. Najbolje ih je nanijeti nakon pilinga da bi koža bolje upila sve hranjive tvari. Na tržištu postoje mnogi brendovi koji nude prirodne kreme, gelove i ulja protiv ove mrske pojave. Masaža je neizostavan dio njege tijela i saveznik u borbi protiv celulita.

Neka se vaš režim sastoji od pravilne prehrane, tjelovježbe i proizvoda za njegu koji će vam tijekom cijele godine pružiti njegovan i zdrav izgled. Kompleks eteričnih ulja potiču cirkulaciju pa su pozitivni rezultati vidljivi već nakon par primjena. Lagane teksture i osvježavajućeg mirisa ostavlja kožu gipkom i zaglađenom. Neke od njih sadrže i kofein i ostale sastojke koji će vam pomoći u borbi protiv celulita. Izaberite neki od proizvoda iz naše galerije i započnite borbu protiv celulita odmah!

Foto: Oysho

Komentari