Trenutno najatraktivnije boje ruževa za usne

ruz

Marchesa

Osim modnih, svaka sezona sa sobom nosi i neke nove beauty trendove, a s njima se mijenjaju i boje ruževa koje najčešće nosimo, ovisno o sezoni. Zima voli dublje i dramatičnije tonove, dok proljeće u prvi plan donosi najljepše pastelne, vedre i razigrane nijanse.

Ipak, kako beauty diktati koji nam stižu s modnih pista ne bi uvijek bili tako predvidljivi, slavni vizažisti vole poigravanjem bojama stvoriti neke potpuno nove tonove koji će postati trend. Među trenutno najatraktivnije boje ruževa za usne, tako se primjerice smjestila ‘Candy Apple Red’ nijansa, moderna verzija klasičnog crvenog ruža koja podsjeća na šećernu glazuru kandiranih jabuka.

DKNY

DKNY

Uz nju, vibrantna i ženstvena fuksija ponovno je pronašla svoje mjesto na listi najpoželjnijih boja proljetnih i ljetnih ruževa za usne, a njena široka ponuda na tržištu ove se sezone prilagođava svim tenovima uz svoje tople ili hladne podtonove. Koraljna je također nezaobilazan izbor za usne kada su u pitanju ruževi za toplije dane, jer tako neodoljivo pristaje osunčanim tenovima.

ruz2

Emporio Armani

Za kraj, tu su još dvije dijametralno suprotne nijanse koje pokazuju kako se aktualni beauty trendovi prilagođavaju djevojkama i ženama različitih stilova. ‘Insta-nude’ savršena je neutralna boja za sve obožavateljice ‘nude’ ruževa, a ljubiteljice gotike u toplijoj će sezoni doći na svoje uz duboke ljubičaste tonove, od kojih je po mnogima favorit sezone ton ‘Scandal’ iz beauty kolekcije Marca Jacobsa. Izbor ruževa u najatraktivnijim bojama sezone donosimo u nastavku.

Foto: IMaxTree

Komentari