Svi žele lak za nokte u spreju

alexa chung nails inc

U studenom prošle godine, britanski beauty brend Nails Inc. izazvao je pravu malu revoluciju kada je najavio lansiranje svog novog revolucionarnog proizvoda, laka za nokte uskladištenog u – spreju.

Njihov Paint Can izazvao je mnogo podijeljenih reakcija i komentara, no većina znatiželjnica ipak je pohitala provjeriti o čemu se tu zapravo radi. Slijedom toga, lak u spreju, čija je ambasadorica Alexa Chung, u prvom se valu vrlo brzo rasprodao, a američki kupci čak su oformili i listu čekanja na ovaj proizvod, koji je od ožujka napokon dostupan za kupnju većini.

nails inc

Ovaj inovativni lak razvijen je u želji brenda da djevojkama i ženama ponudi brzu i jednostavnu metodu apliciranja boje na nokte, koja čak neće zahtijevati ni pretjeranu preciznost i sigurnu ruku, poput većine lakova za nokte. Ideja je da se prvo nanese bazni lak u prozirnoj boji, a zatim se sprej protrese i njime rasprši boja po površini nokta, samo jednom, i to s udaljenosti od 10 do 15 centimetara. Posljednji korak, za što dugotrajniju manikuru, je nanošenje prozirnog nadlaka.

nails inc2

Nakon što se nadlak osuši, ostaje nježno oprati prste kombinacijom tople vode i sapuna, kako bi maknuli suvišnu boju oko kutikule. U prodaji su trenutno dostupne tri boje u spreju između kojih se može birati. Vrućoj ružičastoj nijansi Hoxton Market i metalik srebrnoj Shoreditch Lane, koje su prve zimus lansirane, ove se veljače pridružila i neodoljiva nude nijansa Mayfair Lane, koja je upotpunila ovu kolekciju i potaknula da lak u spreju isprobaju čak i zagrižene klasičarke.

Više o proizvodu doznajte ovdje.

Foto: Nails Inc.

Komentari