Želite li otputovati u Nickelodeon park u Madridu?

Za sve one male i velike koji uživaju u igri i vole avanture, Konzum je pripremio veliku nagradnu igru u kojoj, kupnjom omiljene igračke iz asortimana igračaka Dream Factory u Konzum prodavaonicama možete osvojiti zaista vrijedne i cool nagrade.

Dream Factory

U periodu od 5. ožujka do 5. travnja, kupnjom barem jedne igračke iz asortimana Konzum prodavaonica možete sudjelovati u nagradnoj igri. Najsretniji kupac osvaja vrijedno obiteljsko putovanje u Nickelodeon park u Madridu uz džeparac na potrošačkoj kartici Sberbank u vrijednosti od 3000 kuna. Uz vrijednu glavnu nagradu, Konzum će u ovoj nagradnoj igri podijeliti i tisuću Dream Factory poklon vrećica kao i 10 tisuća kino ulaznica za film “Spužva Bob Skockani” u CineStar kinima.

Dream Factory

Nakon kupnje omiljene igračke u Konzumu potrebno je izvršiti prijavu putem SMS broja 60060. SMS poruka mora sadržavati ključnu riječ KONZUM, ime i prezime, adresu i puni broj računa na kojem je vidljiva kupnja igračke. Prijavu je moguće izvršiti i putem besplatnog obrasca na web stranici www.konzum.hr gdje možete pronaći i više detalja o ovoj nagradnoj igri.

Uživajte u svijetu igračaka Dream Factory u Konzum prodavaonicama i ne propustite priliku sudjelovati u vrijednoj nagradnoj igri i razveseliti svoje najmlađe.

Komentari