Naglasite ljepotu uz rumenila i bronzere

S dolaskom ljeta kozmetičke torbice zaslužuju osvježenje novim beauty proizvodima koji će vam podariti osunčan i njegovan izgled. Sastavni dio svakog makeup-a čine rumenila, čije nijanse najčešće biramo prema tonu kože ili efektu koji želimo postići. Uz njih, neizostavan proizvod koji je svoju popularnost doživio u zadnjem desetljeću je bronzer. Osim što će vam pružiti osunčan izgled, savršeno naglašava konture lica. Kod korištenja bronzera praksa je važna stavka kako bi postigli željeni efekt. Na tržištu postoje različite vrste koje možete nanositi prstima ili kistom. Novitet su i praktični bronzeri i rumenila u tubi ili stiku.

bronzeri

Kada nanosite bronzer morate imati na umu da je on dosta tamniji i intenzivniji od rumenila i da je njegova prvotna svrha naglašavanje boje koju lagano dobivamo ljeto. Pripazite da odgovara boji vašeg tena, a najbolje ga je nanjeli nakon podloge ili pudera i kombinirati s rumenilom na obrazima. S ovim proizvodom nije potrebno pretjerivati, osjenčajte lice tako da dobijete prirodan zdrav sjaj i spremni dočekate ljeto. Rumenila u boji breskve ili lagano ružičasta će vašem licu pružiti toplinu i sivi ten učiniti življim i oku ugodnijim.

S dolaskom ljeta možete koristiti i nešto intenzivnije nijanse za noćini izlazak, koje u sebi imaju narančaste tonove. Trendove u beauty proizvodima nije potrebno slijepo pratiti ako ne odgovaraju vašim potrebama i stanju kože. Pravilna primjena bronzera i rumenila počiva na preciznom potezu ruke kod nanošenja te ovisi o količini makeup-a koji preferirate. Ako još uvijek niste pronašli svoje omiljene proizvode za ovo ljeto, mi vam donosimo neke od prijedloga.

Komentari