Na valovima odmora uz MasterCard Shopping Znalac

Suncem okupani srpanj i kolovoz zovu nas da se barem nakratko posvetimo trenucima opuštanja, odmorimo duh i tijelo, i napunimo baterije za novu radnu godinu pred nama. Bez obzira na to putujete li ili ostajete kod kuće, birate li radije more ili planine, bez nekih stvarčica sigurno ne možete zamisliti odmor. Potražite u domaćim i stranim online dućanima sitnice i predmete koje odmor znače i prijavite ih u MasterCard Shopping Znalac jer najbolje prijave očekuju nagrade.

shoppingznalac1

Saznajte informacije o prednostima online kupnje, podijelite svoje znanje o online trgovinama ili jednostavno pogledajte što se zanimljivo nalazi u izlogu Znalca. Na ovom mjestu, samo jednim klikom doći ćete do željenih informacija – baš kao u online kupnji.

online-shopping-znalac-2

Online Shopping Znalac je mjesto za prikupljanje zanimljivih i aktualnih ponuda u domaćim i stranim online trgovinama, te informiranje o prednostima online kupnje. Pozivamo ljubitelje, stručnjake, ali i početnike koji se još nisu okušali u online kupnji, da se uključe u MasterCard Online Shopping Znalac. Bez obzira želite li saznati informacije o prednostima online kupnje, podijeliti svoje znanje o online trgovinama ili pogledati što se zanimljivo nalazi u izlogu Znalca, na ovom mjestu samo jednim klikom doći ćete do željenih informacija.

online-shopping-znalac-3

Svaka dva mjeseca, Znalac predstavlja jednu temu i svi su dobrodošli sudjelovati prijavom predmeta iz svojih omiljenih online trgovina. Osim predmeta, možete ocijeniti i samo iskustvo kupnje u odabranoj trgovini. Najbolje prijave na kraju mjeseca osvajaju nagradu. Krenite u svijet Online Shopping Znalca!

Komentari