Maštamo o ljetu u ovoj vili kraj Poreča

vilasunshine4

Ova arhitektonska ljepotica uistinu plijeni poglede svojim izgledom. Izgrađena u mjestu Mugeba u blizini Poreča, vila Hello Sunshine ima baš sve što si možete poželjeti za idealan odmor. Smještena je na dva kilometra od prekrasnih čistih plaža, ali na njenoj terasi možete uživati i u bazenu te se opuštati u jacuzziju na krovu s kojeg se pruža fascinantan pogled sve do mora.

vilasunshine10

Vila Hello Sunshine je jednokatnica u čijem se prizemlju u otvorenom prostoru spajaju ostakljene kuhinja, blagovaonica i dnevna soba koje izlaze na terasu. Četiri spavaće sobe s četiri kupaonice zadovoljit će i najzahtjevnijeg gosta, kao i jednostavno moderno uređenje. U interijeru se isprepliću boje kao što su bijela, siva, crna i bež s ponekim detaljem u živim nijansama u kombinaciji s materijalima poput svijetlog drveta i kamena.

vilasunshine9

vilasunshine5

Odmjeren i decentan interijer odiše prozračnošću kakvu volimo osjetiti kad sunčeve zrake ljeti upeku, a ova vam vila nudi nekoliko mogućnosti gdje se sakriti. Osim svježe unutrašnjosti, tu je već spomenuta drvena terasa s bazenom i ležaljkama, ali i veliki stol na otvorenom zaklonjen velikim suncobranom za kojim možete objedovati ili samo uživati u čaši hladnog pića. Iako je ljeto još daleko, ništa nas ne sprječava da maštamo, zar ne?

vilasunshine8

vilasunshine6

Ako želite razgledati još vila poput Hello Sunshine, posjetite stranicu MyIstria.com i pronađite idealnu destinaciju za sebe.

vilasunshine7

vilasunshine4

vilasunshine2

vilasunshine3

Foto: MyIstria.com

Komentari