Šarmantni ljetni motivi na popularnim Mustra majicama

mustra

U ljetnoj sezoni, kada težimo što jednostavnijim kombinacijama, majica s printom nameće se kao jedan od neizostavnih odjevnih komada – dovoljno zanimljiv, a opet lagan za stiliziranje. Još kada joj se pridoda neki zanimljiv i možda vama važan ili simpatičan motiv, od nje se nećete odvajati.

Upravo s tom mišlju, o majici koja će vam biti toliko draga da će u ormaru postati jednostavno nezamjenjiva, u dizajn majica s printom bacile su se djevojke koje stoje iza hrvatskog modnog brenda Mustra, uz misiju da svaka majica nađe svoju mustru, a da se svaka mustra pronađe u njihovoj majici. Prošle zime grijali su nas Mustra sweatshirtovi, a s višim temperaturama došao je red i na klasične, bijele pamučne majice s različitim motivima, kojih ima uistinu mnogo.

mustra2

No, za ovu sezonu najprikladniji definitivno su šarmantni ljetni motivi, koji ovih dana ponovno izazivaju pažnju. Motivi brodića, sidra i udice, plavi tonalitet printova, izreka ‘Fališ mi more’ ili ‘Tribalo bi ubit oko’, neodoljivo podsjećaju na bezbrižnu sezonu ljetovanja i godišnjih odmora, na koje se obavezno nosi bar jedna Mustra. Facebook stranicu brenda posjetite ovdje.

mustra6

mustra7

mustra3

mustra4

Foto: Mustra

Komentari