Mura Pehnec ima novu zabavnu kolekciju torbi

murapehnec

Da modni dodaci mogu u potpunosti transformirati ženski look, možda su najbolji dokaz šarene i vedre kožne torbe varaždinske dizajnerice Mure Pehnec, koje su u proteklih nekoliko godina stekle vjerne poklonice među hrvatskom publikom.

Pažjivo i promišljeno dizajnirane te proizvedene od prirodnog materijala – kože, ove su torbe odmah pronašle svoju formulu uspjeha, a tragom postojećih, popularnih modela Classic, Candy i Frange, ove sezone kreće torba Mabel, koja dolazi u dvije dimenzije: Small (22x7x18cm) i Medium (28x8x22cm).

mura p2

mura p

Kao i svi dosadašnji, model Mabel sasvim je unikatan, a unutrašnjost mu se sastoji od jednog pretinca pa je torba vrlo pregledna za rukovanje i korištenje. Izrađena je od najkvalitetnije talijanske kože, kojoj Mura Pehnec pridaje veliku pozornost, pa tako svake godine bira inovativne boje i teksture kože koje su novost na tržištu.

Mabel torba, namijenjena za nošenje preko ramena, vrlo je klasičnog stila, no ideja iza njena stvaranja bile su tri boje čije će kombinacije omogućiti modnu igru i promijeniti duh klasične torbe u nešto sasvim novo, primamljivo i zanimljivo. Cijelu kolekciju pogledajte u galeriji, a više informacija pronađite na službenoj Facebook stranici.

Foto: Mura Pehnec

Komentari