Multifunkcionalna nova IKEA kolekcija

ikea-sallskap-6

Ove jeseni IKEA će u svojim trgovinama ugostiti još jednu ograničenu kolekciju, ovog puta inspiriranu švedskom kulturom i poviješću. Najveća zanimljivost je da je kolekcija multifunkcionalna, a komadi praktično rješenje za male prostore kakvi su danas uobičajeni.

IKEA kolekcija Sallskap

Na taj način spaja se prošlost i sadašnjost – tradicionalni uzorci i materijali s namještajem koji ima višetruku funkciju. Primjerice, klupa s naslonom se otvara i postaje spremište za posteljinu ili mjesto za odlaganje cipela, isto kao i manji stolac. Tako mogu igrati svoju ulogu i u hodniku, i u kuhinji, ali i u dnevnoj sobi kako bi se višak stvari mogao skloniti. Ove su mogućnosti zamišljene s ciljem da cijela obitelj može provoditi vrijeme u jednoj sobi, a da se međusobno ne isprepliću.

ikea-sallskap-5

Unutar SÄLLSKAP kolekcije dolaze još i prostrana vitrina, stol s klupama bez naslona, set posuđa, lusteri i raznolike tkanine s floralnim motivima poput posteljine, jastučnica, tepiha i kuhinjskih krpa. Sve komade pronađite na stranici IKEA Hrvatska.

ikea-sallskap-4

ikea-sallskap-2

ikea-sallskap-3

ikea-sallskap-1

Foto: IKEA

Komentari