Mirisni svjetski brend u Studiju Bottega

compagnie de provence

Poznati zagrebački MS Studio+Bottega postao je dom za još jedan divan brend. Radi se o imenu Compagnie de Provence koji je 1990. ‘oživio’ tradicionalan sapun u obliku kocke, koji im je do danas najprodavaniji proizvod. Sapun je napravljen od prirodnih ulja bez ikakvih umjetnih sastojaka, a 1999. dobiva i svoju tekuću verziju.

compagnie de provence

Svi njegovi proizvodi danas se osmišljavaju u Francuskoj, a baziraju se na mediteranskim mirisima. Osim sapuna za ruke, po kojima su najpopularniji, tu su i kreme, balzami, te mirisne svijeće intenzivnih, ali nježnih mirisa. Bijeli pamuk, lavanda i pačuli samo su neki od sastojaka, a možete ih istražiti i kupiti u Studiju Bottega, vlasnice Martine Štritof.

compagnie de provence

Dok su mirisi jako dobro poznati i baziraju se na tradicionalnijim mirisima iz prirode, pakiranja su osmišljena u skladu sa svjetskim trendovima u kozmetici i dizajnu. Minimalistički izgled bočica i tuba privlači poglede i poziva na kupnju. Osim njih, Compagnie de Provence nudi i mirise za doma u obliku difuzora koj će svaku prostoriju učiniti magičnom na prvu. Razgledajte ponudu u nastavku:

Galerija:

 

Foto: compagniedeprovence

Komentari