Mračna romantika u novoj kolekciji brenda eNVy room

Poznat po svojim ženstvenim i raskošnim kreacijama i u ovoj kolekciji eNVy room ostaje vjeran dosadašnjem izričaju. Dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević kao osnovni motiv kroz svoje kreacije protežu romantiku i senzualnost što im je glavna inspiracija.

envy room jesen 2015.

Ipak, crna boja daje novu dozu mističnosti. Već s prošlom kolekcijom eNVy room se odlučio na brisanje granica između romantičnih haljina retro kroja i senzualnih modela izrađenih od transparentnih tkanina koje mnogo otkrivaju, ali istodobno daju dozu tajnovitosti. Glavnu riječ i ovog puta vode haljine, ali i već prepoznatljivi eNVy room kombinezoni.

eNVy-room-SS-2016-(3)

Kolekciju upotpunjavaju vezene i prozračne tkanine te neizostavne vjenčanice. Cijela kolekcija je opuštenija i ležernija jer prevladavaju slip forme umjesto prijašnjih haljina s korzetima. Nova kolekcija eNVy rooma po odabiru boja, materijala i krojeva dizajneri opisuju kao ‘dark romance. Fashion.hr revije održati će se od 27. do 31. listopada na Zagrebačkom velesajmu, dok je revija brenda eNVy room na rasporedu drugog dana, a održati će se u suradnji s optikom Ghetaldus.

Komentari