Moroccanoil za kosu poput modela

Njegovana, zdrava i sjajna kosa uvijek je u modi, ali kakve frizure će se nositi iduće zime pokazali su na Moroccanoil brend ambasadori Antonio Corral Calero i Peter Gray koji su stilizirali djevojke u backstageu New York i London Fashion Weeka.

marokansko ulje

Dvojica poznatih stilista u suradnji s uglednim američkim i britanskim dizajnerima kreirali su četiri potpuno različita intrigantna looka za nalolazeću zimu 2015., a proizvodi koji su za to nezaobilazni i koje bi svaka trendi žena morala nabaviti u svojoj kupaonici su Moroccanoil Root Boost, Luminous Hairspray i legendarno Moroccanoil Treatment, tajni sastojak svake lijepe i njegovane kose.

marokansko ulje

Moroccanoil, istaknuti proizvođač i inovator na području njege kose, lansirao je novi proizvod namijenjen postizanju savršenog volumena bez napora, pjenu Moroccanoil Root Boost. Aplicira se na vlasište i priprema korijene kose na jednostavno oblikovanje te osigurava izvrsne rezultate. Pomno osmišljen, kosi daje volumen i lepršavost uz dugotrajnu i fleksibilnu čvrstoću.

marokansko ulje

Čini kosu mekanom na dodir, daje reflektirajući sjaj, i učvršćuje kosu? Sve to u jednom proizvodu – Luminous Hairsprayu. Proizvod sadrži formulu čija su kombinacija visoko sofisticirani sastojci u arganovom ulju. Ovaj lagani i praktični lak za kosu nudi dugotrajan i fleksibilan oblik, a ne ostavlja ljepljive naslage. Idealan je za kreiranje i održavanje mekih, prirodnih oblika. Može se jednostavno iščešljati, bez otežavanja kose. Zahvaljujući reflektirajućem sjajnom štitu, eliminira statički elektricitet i vlagu.

Za svilenkastu, zdravu, sjajnu kosu, punu života tu je Moroccanoil Treatmant. Ova svestrana formula za njegu bez naslaga može se koristiti kao krema, sredstvo za oblikovanje i završno dotjerivanje. Savršeno se miješa s drugim proizvodima, ubrzava vrijeme sušenja i svakim korakom poboljšava kosu. Moroccanoil tretman potpuno transformira kosu, jer ima formulu koja vraća izgubljene proteine za snagu, masne kiseline, omega-3 ulja, vitamine za sjaj i antioksidanse za zaštitu.

Komentari