Monika Kravić u zimskoj kolekciji Aleksandre Dojčinović

monika-kravic-21

Aleksandra Dojčinović predstavila je svoju kolekciju za jesen/zimu 2016/2017 samostalnom revijom u Hrvatskom državnom arhivu koji su preplavile njezine nove, raskošne kreacije. Slojevite, transparentne romantične nove haljine u toplim bojama ukrašene detaljima, onima od perja, šljokica, ali i 3D aplikacijama, i ovaj su put privukle pažnju poznatih Hrvatica. Jedna od njih bila je voditeljica Monika Kravić, koja prati rad brenda Lei Lou od početka i voli ga nositi u svečanim prilikama, kao i u slobodno vrijeme.

monika-kravic-2

Kako Lei Lou modeli mogu funkcionirati na opušteniji način, Monika je pokazala u street style editorijalu za Journal. Boje poput ružičaste ili zelene čine svaku zimsku kombinaciju posebnom. Aleksandra Dojčinović poznata je po svojim maxi kaputima, a ovi u nježnoj nijansi ili s istaknutim rukavima mijenjaju cijeli dojam. Haljine i suknje od tila, niz preciznih mini volana i aplikacije od perlica te bogate suknje – svaki ovaj komad pretvara kombinaciju u party look.

Spoj raskoši i jednostavnih modela uvijek je bio ključan u ostvarivanju dobrog izgleda. Til i zimska parka s krznom u boji, koju Aleksandra ovdje predstavlja, metalik suknja A kroja i dvobojna bunda – sve su ovo odjevne kombinacije s kojima se volimo poigravati zimi. Vani će vam biti ugodno toplo, a ispod nosite kreaciju dostojnu svake blagdanske prigode.

monika-kravic-3

monika-kravic-6

monika-kravic-19monika-kravic-5 monika-kravic-7 monika-kravic-8 monika-kravic-9 monika-kravic-20

monika-kravic-10

monika-kravic-11 monika-kravic-13 monika-kravic-14 monika-kravic-16

monika-kravic-15

Foto: Sanja Jagatić
Make-up: Žana Kožul

Komentari