Mokrin House – prekrasan coworking prostor u prirodi

Objekat 23_55

Coworking prostori sve su popularniji zadnjih godina. Osim što doprinose povezivanju freelance zajednice profesionalaca, često su, osim isključivo radnog prostora, i mjesta susreta, povezivanja i stvaranja kreativne energije. Takvi prostori su u pravilu u urbanim sredinama, no da nešto drugačija mjesta mogu tako funkcionirati dokazuje nam i mjesto Mokrin House u pitoresknom mjestu Mokrin u Srbiji.

Objekat C 14

Mokrin House je mjesto susreta za sve one koji razmišljaju ‘van kutije’, sve one kojima je posao bitan kao i zabava i koji stvaraju neke svoje priče, projekte… Tako su u početku u Mokrin House ‘ušli’ studenti arhitekture kojima je jedan ovakav prostor bio san i cilj, tako da su takav projekt i realizirali kao Mokrin House! Mokrin House je njihov nagrađivani autorski projekt.

Objekat D 54

Tijekom ovih šest godina postojanja kroz Mokrin House prošlo je nekoliko tisuća posjetitelja i sudionika u raznim programima koji su se u njoj odvijali. Mokrin House ugošćivala je izložbe, radionice, diskusije, koncerte, festivale, performanse i razne prezentacije te nastavlja s takvim programom jer takvo strujanje kreativne energije je točno to što čini ovo mjesto jedinstvenim.

Objekat D 40

Ako želite biti dio takve priče ili samo posjetiti ovo jedinstveno mjesto posjetite mokrinhouse.com i njihovu Facebook stranicu radi aktualnih novosti koje kuća nudi.

Objekat C 12

Objekat C 10

Objekat C 05

Objekat 23_58

Objekat C 02

 

 

Foto: Mokrin House

 

 

Komentari