Najbolji stil iz prvog reda: Jenna Lyons

Teško je pronaći stilsku pogrešku u slučaju Jenne Lyons, kreativne direktorice brenda J. Crew. Njezine odjevne kombinacije, koje najčešće istovremeno čine casual i svečani odjevni komadi, pravi su primjer besprijekornog stila. Jenna ne komplicira više, voli nositi bazičnu odjeću i boje, ali svaki put uspijeva ostvariti svjež dojam kojim se izdvaja iz mase ostalih modnih insajdera.

jenna lyons

Ovih dana Jenna sjedi u prvim redovima revija na Tjednu mode u New Yorku i meta je tamošnjih street style fotografa. Revije za proljeće 2016. stigla je pogledati u potpuno neopterećenom stilu, zaokružujući kombinacije s popularnim adidas Stan Smith tenisicama. Jedan dan na njih je nosila romantičnu crnu pencil suknju i košulju u safari stilu, dok se nakon toga odlučila za bijele traperice, majicu na prugice i baloner.

jenna lyons

Na reviju Mara Hoffman stigla je u zanimljivoj kombinaciji boja – narančastoj pamučnoj majici i upečatljivoj ružičastoj suknji s resicama. Cijeli styling upotpunila je s print sandalama i pismo torbicom, također u ružičastoj nijansi. Naravno, nijedna njezina pojava ne prolazi bez Jenninog zaštitnog znaka – naočalama velikih okvira i narančastog ruža.

jenna lyons

jenna-lyons-(4)

Foto: Getty Images

Komentari