15 komada nadahnutih stilom Chiare Ferragni

Mlada Talijanka, 2009. godine započela je s blogom The Blonde Salad i uvrstila se u listu najzanimljivijih blogerica na svijetu. 27-godišnja Chiara nije samo uspješna blogerica, već i dizajnerica linije obuće koja se prodaje u više od 25 zemalja diljem svijeta. Njen talent prepoznale su modne kuće diljem svijeta, a Chiara je krasila i brojne časopise te je prva blogerica koja je zablistala na naslovnici časopisa Vogue. Sa svojom odličnom linijom i osebujnom garderobom, ona je san svakog dizajnera.

ciara4

Chiara je svoju ljubav prema umjetnosti i fotografiji naslijedila od majke pa svoje hobije i život dijeli putem Instagrama gdje ima više od 3 milijuna followera. Business of Fashion ju je proglasio jednom od najutjecajnijih osoba u svijetu mode. Chiara je i studentica prava, a nedavno se odselila u Los Angeles kako bi bila bliže svom dečku, fotografu Andrewu Arthuru.

Njen stil može se opisati kao eklektična modna priča koja je inspirirana svime što je okružuje. Poigravanje sa slojevitom odjećom, kombiniranje rokerskog štiha i elegancije Ferragni je dovela do savršenstva. Odjećom joj dominiraju zemljane boje, a kad poseže za jarkim tonovima oni su uvijek ukomponirani u stilski dotjeranu priču. Modni dodaci koje obožava su torbe i minimalistički nakit. Pogledajte koje komade smo izdvojili, nadahnuti stilom poznate blogerice.

Foto: theblondesalad.com

Komentari