Modni dodaci čine esenciju ljetnih kombinacija

Modne kombinacije, posebice one ljetne potpune su jedino uz odgovarajuće dodatke. Osim što naglašavaju ljepotu, mogu ‘basic’ komadima podariti glamurozan pečat. Minimalistički i funkcionalan nakit bogatog dizajna hit je sezone. U novim kolekcijama poznatih brendova obuhvaćene su torbe, sunčane naočale, nakit i ostali modni dodaci koji su neizostavni detalji za ljetni styling. Sofisticirana jednostavnost glavni je motiv koji se provlači kroz ovu sezonu.

modnidodacipost

Ralph Lauren

Svijetle pastelne boje, bijela, žuta, smeđa, roza i nježno plava  odlično izgledaju na dnevnim, kao i na elegantnim, svečanijim kombinacijama. Univerzalni dizajn modnih dodataka u skladu je s brojnim različitim vrstama tkanina. Boho stil prisutan je i dizajnu nakita kao i na sunčanim naočalama, te torbama na kojima se vidi utjecaj modne ere koje pršti od eklektičnosti i boja. Ovog ljeta taj kontrast i spajanje trendova naglašeniji je no ikad.  Nosi se upečatljivi accessorize kao i nešto suptilnije varijante.

Dizajneri su se poigrali s geometrijskim uzorcima, printom i na taj način spajaju suprotnosti. Dodaci daju snažan urbani ton poznatim komadima odjeće, koji asocira na netipično poimanje mode i ono što čini esenciju svakog dobrog stila. Stvaranje trendi kolekcija dolazi iz nadahnuća nepogrešive vizualizacije koja sigurno neće proći nezapaženo. Stvarajući nove oblike i forme te koristeći različite materijale u izradi, dizajneri su se pobrinuli da ovo ljeto probude ženu u vama, željnu avanture koja se stapa s prirodom.

Foto: Imaxtree

Komentari