3 razloga zašto volimo Siennu Miller

Nakon Kate Moss, glumica Sienna Miller druga je Britanka čiji je opušteni stil jedan od omiljenih među ženama. Iako se jedno vrijeme povukla iz medija kako bi uživala u privatnom životu sa svojim cool suprugom Tomom Sturridgeom i kćerkicom Marlowe Ottoline Layng Sturridge, već neko vrijeme uživamo u njezinom povratku na scenu.

sienna miller

Filmovi u kojima ju i dan danas volimo gledati su Alfie i Factory girl, a Sienna i dalje inspirira svojim nenametljivim osobnim stilom i prirodnošću. Nedavno se pojavila u video koji je snimio Vogue gdje je na komičan način pokazala kako izgleda njezin svakodnevan život, a mi smo danas razloge zašto ju volimo u posljednje vrijeme sažmeli na tri glavna!

1. Ljubav prema prugicama

Naprosto ima nešto u tim prugicama, one mogu spasiti brojne odjevne kombinacije i simbol su ‘chic’ stila i opuštenog dojma. Sienna ih je uvijek obožavala nositi, a osim u svakodnevnim prilikama, bira ih i za one posebne. U siječnju je tako u haljini s potpisom Celine gostovala u emisiji Jimmyja Fallona, a na dnevnu emisiju Jona Stewarta stigla je u Altuzarra kompletu – suknji na preklop i bluzi.

2. Netipični odabiri haljina za crveni tepih

Siennu nikada na crvenom tepihu nećete vidjeti u krinolini ili ozbiljnoj toaleti. Njezine glamurozne pojave uvijek opravdavaju zašto poznata glumica ima status ‘it’ djevojke. Sienna uvijek zablista u skladu s prigodom, ali u potpunosti u svom stilu i upravo zato se i sviđa brojnim fashionisticama. Miu Miu i Burberry Prorsum njezin su pojam svečanog izgleda.

3. Hrabre promjene frizure

Od kratke frizure zbog uloge Edie Sedgwick do dugih blagih uvojaka – Sienni Miller uistinu sve pristaje. Ona je pravi primjer kako ostvariti onu ‘tek sam ostala iz kreveta’ frizuru koja izgleda besprijekorno. U potrazi za inspiracijom kod odlaska frizeru teško ćemo odoljeti potrazi za njezinim fotografijama.

Foto: Getty Images/Splash

Komentari