5 kombinacija na koje uvijek možete računati

U svakom ormaru postoje komadi odjeće koji stvaraju klasične kombinacije na koje uvijek možemo računati. Svestranost ovih kombinacija bit će siguran odgovor na svaku vašu odjevnu dilemu, neovisno o obavezama koje ispunjavaju vaš dan. One su ujedno poslovna uniforma, ležeran outfit za kavu nakon, a uz minimalnu promjenu šminke, iz dnevne, pretvorit će se u večernju kombinaciju primjerenu za romantičnu večeru ili klubsku atmosferu.

JEDNOSTAVNO ODIJELO

Kad je riječ o poslovnim situacijama, jednostavno odijelo u neutralnim bojama uvijek je dobar izbor. Bilo da birate klasično crno odijelo strogog kroja ili preferirate ležernija i od laganijih materijala, odijelo će se jednako dobro slagati s t-shirt majicom, košuljom i dolčevitom, s patikama, cipelama na petu i čizmama.  Za večernju transformaciju podvrgnite rukave, stavite omiljeni jarki ruž i skupite kosu u neobaveznu punđu ili prpošni rep.

TRAPERICE I BIJELA KOŠULJA

Bijela košulja i traperice dva su komada u vašem ormaru koji, kombinirani zajedno, stvaraju primjer definicije ležerne, svakodnevne uniforme. Za dan ispunjen poslovnim obavezama birajte tamnije nijanse traperice i bijelu košulju od finijeg materijala ili elegantnijeg kroja koju ove sezone možete pronaći u popularnom modelu s mašnom oko vrata.

HLAČE CIGARETA KROJA I BALONER

Postoji mnogo razloga za bogatu i dugu povijest nošenja koju iza sebe imaju i hlače cigareta kroja i baloner. Istovremeno oni su praktični, elegantni i udobni, a njihov spoj podsjeća nas na ležeran chic s pariških ulica.

SVESTRANA HALJINA

Bijela košulja haljina

@meganellaby

Kada vam je dan ispunjen najrazličitijim obavezama i dogovorima koji započinju rano ujutro i nastavljaju se sve do kasnih večernjih sati, haljina klasičnog kroja u nenametljivoj boji ili uzorku pobrinut će se da cijeli dan izgledate jednako dobro kao što ćete se i osjećati. Ako ju još uvijek nemate u svojoj garderobi, investirajte u wrap haljinu koja je desetljećima mnogim ženama najbolja prijateljica unutar ormara, haljinu A kroja u zanimljivom materijalu ili košulja haljinu u bijeloj, crnoj ili plavoj boji. Najbolji dio svega je da ne trebate puno razmišljati- obucite haljinu, preko prebacite vašu omiljenu jaknu i spremni ste.

BLEJZER NA SVE

Nebitno kombinirate li ga s trapericama ili pencil suknjom, sa pripadajućim hlačama ili slip haljinom, blejzer je onaj komad u vašem ormaru koji će se vrlo vjerojatno slagati sa svime zbog čega ne čudi da se često stavlja u probrano društvo komada koje svaka žena mora imati u svom ormaru. Ove sezone blejzer kojeg morate imati i koji je preplavio police dućana onaj od barušna koji će, osim što će se lako složiti s većinom komada, svaku kombinaciju učiniti zanimljivijom.

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram

Komentari