Modne adrese koje vole Beograđanke

L’Atelier je multi concept store kojeg su pokrenule beogradske fashionistice Gorana Stanković i Ivana Jokić 2012. godine. Ove dvije ambiciozne dame smjestile su svoje store u sam centar grada, a tamo se mogu pronaći ekskluzivni brendovi i renomirana dizajnerska imena.

latlieer11

Fokusirane samo na brendove kao što su Givenchy, Kenzo, Proenza Schouler, Christian Louboutin te mnoge druge, L’Atelier je osovojio Beograđanke kao i sve koji se nađu u posjeti ovog predivnom gradu. Severini Vučković se također svidjela ova shopping adresa, pa često zalazi po nove trendi modele odjeće i dodataka.

latlier10

Store prati sve najnovije trendove u luksuznoj modi, pa tamo možete pronaći sve što nose poznate svjetske blogerice ili modne urednice. L’Atelier je obogatio beogradsku shopping ponudu, a ako se i sami nađete u blizini Kralja Petra 67, zavirite i potražite za sebe komade koji spajaju kvalitetu, top dizajn i luksuz. Sve o concept storeu doznajte na web ili Facebook stranici.

laatleri8

Još jedna adresa koju vole beograđanke je atelje Milice Opačić, dizajnerice koja je usvojila znanje o francuskom šarmu i modi. Milica kreira modele koji nosi i naša kolumnistica Dina Corić Bosnar i blogerica Vanja Milićević.

milica

Njen shop se smjestio na adresi Dobračina 34, a postao je omiljena shopping destinacija svih koji vole luksuz i intovativnost. Informacije o brendu pronađite na Facebook stranici.

vanja8

 

milica5

Nezaobilazna stanica za shopping je i INES atelier, kojeg također obožava fashionistica Vanja Milićević. Butik Ines Janković smješten je na Dorćolu, a tamo ćete pronaći kolekcije elegantnih vjenčanica, sakoa, haljina itd. Ines nudi i modne dodatke za svečane prilike, koji će upotpuniti svaku kombinaciju. Više o ovoj shopping adresi pogledajte na web i Facebook stranici.

ine67

vanjaines

Foto: Instagram / Fashionandstyle

Komentari